kranik

Awatar użytkownika
Tango
Posty: 1727
Rejestracja: sobota 11 lut 2012, 21:30
Lokalizacja: Rydułtowy

kranik

Postautor: Tango » środa 07 sie 2013, 15:49

Witam
Piszę tu bo nie wiem gdzie :lol: :lol: :lol:
A chodzi o kranik do VT 1100 z 92roku KUPIĘ
bo mój obecny nie ma rezerwy :o :o
Albo kto może mi zerknąć do niego i go naprawić, jak spuszczam paliwo to rezerwa jest, a jak jadę to jej nie ma wyciąga wszystko z baku :( :( :(
"odkręcając manetkę Pamiętaj abyś dojechał do Celu"

honda shadow vt 1100

Awatar użytkownika
Tango
Posty: 1727
Rejestracja: sobota 11 lut 2012, 21:30
Lokalizacja: Rydułtowy

Re: kranik

Postautor: Tango » niedziela 15 cze 2014, 21:55

POMOŻE KTO :?: :?: :?: :?:
"odkręcając manetkę Pamiętaj abyś dojechał do Celu"

honda shadow vt 1100

Awatar użytkownika
Miron
Administrator
Posty: 5241
Rejestracja: sobota 11 lut 2012, 12:57
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Re: kranik

Postautor: Miron » poniedziałek 16 cze 2014, 05:39

A zobacz no czy masz tam dwie wystające rurki , tak powinno być przy ręcznych kranikach.
„Nie możesz wrócić i zmienić początku, ale możesz zacząć od miejsca, w którym się znajdujesz i zmienić zakończenie.”

Awatar użytkownika
Tango
Posty: 1727
Rejestracja: sobota 11 lut 2012, 21:30
Lokalizacja: Rydułtowy

Re: kranik

Postautor: Tango » poniedziałek 16 cze 2014, 07:07

nie ma
jest jedna i długi filter z siatka
"odkręcając manetkę Pamiętaj abyś dojechał do Celu"

honda shadow vt 1100

Awatar użytkownika
David.1606

Re: kranik

Postautor: David.1606 » środa 30 lip 2014, 19:53

jesli masz taki kranik jak ten to on nie ma rezerwy :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Tango
Posty: 1727
Rejestracja: sobota 11 lut 2012, 21:30
Lokalizacja: Rydułtowy

Re: kranik

Postautor: Tango » środa 30 lip 2014, 22:07

o kurcze mam taki i na nim jest zaznaczone otwarty i rezerwa :o :o :o :o
"odkręcając manetkę Pamiętaj abyś dojechał do Celu"

honda shadow vt 1100

Awatar użytkownika
David.1606

Re: kranik

Postautor: David.1606 » niedziela 25 sty 2015, 00:04

k.wa slepy jestem . ten kranik oczywiście ma rezerwę .
miska pełna i miska pusta te symbole to pelny i rezerwa. a jedna rurka bo wspolne filtrowanie


Wróć do „Warsztat”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość